GRAND OPENING

BIG OUTLET-the BEST OUTLET CENTER

Предстои откриване на нов РИТЕЙЛ ПАРК, предназначен за продажба само на стоки с аутлетен характер. В момента строителството е завършено на 95 % .
Имайки впредвид локацията и това ,че ще бъде единственият аутлет център на такава площ и с толкова търговски обекти,той ще се превърне във високооборотен търговски обект.
Ако вашата компания разполага постоянно с аутлетни стоки, BIG OUTLET е идеалното място за тяхната реализация!

BIG OUTLET е единственият открит търговски център на територията на република България,в който ще се предлагат само стоки с аутлетен характер.
Разположен е на площ от 10000 кв.м.
Представлява самостоятелни търговски сгради,заобиколени от открити пешеходни зони, аранжирани от много градинки,пейки и различни зони за забавления,които превръщат търговския аутлет център не само място за покупки. Разположен е на новия път II-86, свързващ Пловдив с Асеновград- курорта Пампорово и град Смолян.
Това е най-натовареният немагистрален път в България.Статистиката показва,че има трафик средно от 23000 автомобила за денонощие.

Град Пловдив е втория по големина в България. Град Асеновград е най-големият необластен град в България- по-голям от Видин,Ловеч,Габрово.
Разположен е на 2км от летище Пловдив. BIG OUTLET СENTER се състои от 33 магазина,рекламно отразени с 4 броя билборда,съответно с височина от 5м ,и рекламна колона с височина от 16 метра.
Планирано отваряне-начало второ тримесечие на 2019 година.

За информация за отделните обекти-квадратури,местоположение в комплекса
условия за наемане,рекламни кампании и програми:

Инвеститор- СТОЙЧЕВ И СИНОВЕ ООД
BG115173297