BIGOUTLET.BG собственост на дружество “СТОЙЧЕВ И СИНОВЕ” ООД, регистрирано с ЕИК 115173297 и ДДС номер: BG115173297 със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, УЛ.КОМАТЕВСКО ШОСЕ, 72, наричано по-долу “ПЛАТФОРМАТА”.


ДОСТАВКИТЕ НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СЕ ИЗПРАЩАТ В СРОК 48 ЧАСА от получаване на заявката.

ПЛАТФОРМАТА не носи отговорност за не изпълнени или забавени поръчки.

ВСЕКИ ПРОДУКТ притежава 30 дни гаранция, изключение се допуска, когато има доказано нарушение на инструкциите за употреба.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО на суми за върнати продукти и рекламации договорени между страните, се възстановяват в срок от 4 (четири) работни дни.

ПРОМОЦИЯТА “БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА” е валидна за поръчки до офисите на фирма “ЕКОНТ ЕКСПРЕС”.

ПРОМОЦИЯТА “БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА” се състои в приспадане на сумата за доставка от НАЛОЖЕНИЯ ПЛАТЕЖ или възстановяване на сумите за доставка след заплащане на пълната стойност чрез КРЕДИТНА/ДЕБИТНА карта.

ВРЪЩАНЕТО НА ВСЯКА ПОРЪЧКА е за ВАША сметка.

МОЛЯ, ПАЗЕТЕ КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ И СТОКОВИТЕ РАЗПИСКИ, които ще откриете в съдържанието на всяка пратка изпратена от нас. Връщането на пратки без приложена касова бележка и стокова разписка ще бъдат отказвани.

ВСЯКА ПОРЪЧКА пристига до клиентите на ПЛАТФОРМАТА с опция за преглед и проба на място.

ВСЯКА ПОРЪЧКА може да бъде върната за сметка на ПЛАТФОРМАТА в срок от 15 дни след приемането й. Необходимо е стоката да бъде в първоначалното си състояние с оригинална опаковка и етикети. Задължително е връщането на всички документи приложени към поръчката.

ПЛАТФОРМАТА допуска възможност за изпращане на няколко артикула, размера и възможност за отказ на няколко или всеки от тях.